Fördelar med vårdbesök online

Vad är vård på nätet?

Det har länge diskuterats hur vården kommer att utvecklas i framtiden. Redan år 2000 pratades det om hur all vård skulle styras av robotar. Vad vi nu kan se så är det nya snabbaste växande just vårdhjälp via mobilen. Man laddar ner en app, ansluter till en läkare på en minut och kan sedan få hjälp. Visst är det en underbar tid vi lever i då allting förenklas. Dock så kan det vara svårt att hålla koll på allting då allt går så snabbt. Vad är detta egentligen med vård via en app och hur fungerar det? Vad är fördelarna eller finns det någon nackdel?

Fördelarna är väldigt många, man laddar ner appen som vi nämnde tidigare och får direkt en läkare att prata med. Här slipper du långa vårdköer, du kan få recept utskrivet och allt som hos en vanliga läkare. Nackdelen skulle väl då vara att där de behöver t.ex. lyssna på andning eller annat blir svårt.

Vad kostar det?

Det fantastiska är att de är helt kostnadsfritt med nätvård. Det kan annars kosta detsamma som en läkarundersökning på din lokala vårdcentral om du ska göra någonting speciellt men vanlig undersökning är gratis. Här kan de även skriva ut recept och annat direkt som du kan hämta ut på närmsta apotek.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *