Vi på BästaNätdoktorn.se

Välkommen till oss på bästanätdoktorn.se – vi som startade denna jämförelsetjänst kände att de fanns någonting som saknades på marknaden. Idag så fylls vår tv av reklam med olika nätdoktorer så det kan vara svårt att veta vilken man ska vända sig till. Vi lista därför fördelar och nackdelar med de olika för att göra valet för dig enklare.

Jämförelsetjänst
1000 besökare/dag

Uppgift

Sedan starten 2019 har vår målsättning varit att förse dig med de bästa tänkbara alternativen för bra vård på nätet. Helt enkelt en tydlig jämförelsetjänst med stor användarnytta.

Ekonomi

Vi har ersättning utav de aktörer som väljer att finnas med i vår jämförelsetjänst. För dig som användare och konsument är tjänsten helt gratis och du behöver inte vara orolig för dolda avgifter.

Information

På vår sidan samlar vi in besöksdata för att hela tiden kunna förbättra tjänsten och göra lösningar som vi ser fungerar. Detta görs bland annat genom Cookies som sparas i din dator i 30 dagar. All insamling är anonym och krypteras så att ingen part kan urskilja individer. Om du inte önskar detta kan du när som helst sluta använda våran jämförelsetjänst.

Kontakta oss

Behöver du komma i kontakt med oss för eventuella frågor eller möjligtvis samarbeten så är du varmt välkommen att höra av dig på hey(at)mucho.se. Vi svarar så fort som möjligt.

Bästanätdoktorn.se är en del av mucho group – ett företag specialiserat sig på jämförelsetjänster och marknadsföring på internet.